AGENDA |

Het uur van Uithoorn - Zomeravond Circuit 3 | 07 september 2017, Uithoorn

Het uur van Uihtoorn is de 3e en laatste loop van het Auto Berkelaar Zomeravond Circuit.

Heemparkloop | 10 september 2017, Zoetermeer

Elke 2e zondag van de maand organiseert de Zoetermeerse atletiekvereniging ARV Ilion de 5 km Heemparkloop en een 1 km kinderloop. Het parcours van de 5 km-loop start op de atletiekbaan van ARV Ilion en gaat via het ecoduct naar het Heempark. Via het Heemkanaal gaat het weer terug over het ecoduct waarna de finish op de atletiekbaan is.

Voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een 1 km-loop die naast het parkeerterrein start en de finish is na 1,5 rondje op de baan.

De Heemparkloop is een uitstekende testloop voor het meten van de conditie en is voor zowel leden als niet leden bedoeld. Deelname is op eigen risico.

Groene Hard- en Wandelloop | 24 september 2017, Zoeterwoude

IJsclub Zoeterwoude organiseert op 24 september de Groene Hard- en Wandelloop. In 2017 wordt deze loop voor de 10e keer georganiseerd.

BERICHTEN

27e Zilveren Turfloop - 5 november Wij kunnen inmiddels van een vast patroon spreken. Het Zorg en Zekerheid Circuit start met de Zilveren Turfloop in Mijdrecht. Wordt het druk in sporthal De Phoenix? Jawel, de eerste tekenen, de online inschrijvingen via www.inschrijven.nl, laten een run zien op het aantal beschikbare startnummers. Evenals bij de Circuitinschrijving is “op is op” van toepassing. Lees verder 15 september '17

Inschrijving Zorg en Zekerheid Circuit gestart Bent u er klaar voor? Heeft u voor uzelf een doel gesteld? Bijvoorbeeld de 10 km onder een bepaalde tijd lopen of de wedstrijden als training gebruiken voor een grote (internationale) marathon. Op 5 november start de eerste wedstrijd van de in totaal acht wedstrijden van het Zorg en Zekerheid Circuit. Lees verder 15 september '17

Test jezelf tijdens Het Uur van Uithoorn Welke afstand loop jij in een uur?   Het Uur van Uithoorn Atletiekvereniging AKU organiseert op donderdagavond 7 september Het Uur van Uithoorn op Sportpark Randhoorn. Op deze avond loop je precies een uur lang op de wielerbaan. Daarna weet je precies welke afstand je in dat uur hebt gelopen Lees verder 17 augustus '17

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.