AGENDA |

27e Zilveren Turfloop | 05 november 2017, Mijdrecht

Het parcours van De Zilveren Turfloop is één van de redenen waarom veel hardlopers jaarlijks met veel plezier aan deze loop deelnemen. Loop je 5 km? Dan loop je door de polder van Mijdrecht. Als je kiest voor de 10 km of 16,1 km loop je langs het mooie landschap van de Kromme Mijdrecht.

Klaverbladloop | 12 november 2017, Zoetermeer

Elke 2e zondag van de maand organiseert de Zoetermeerse atletiekvereniging ARV Ilion de 5 km Klaverbladloop en een 1 km kinderloop.

Het parcours van de 5 km loop start op de atletiekbaan van ARV Ilion en gaat via het ecoduct naar het Heempark. Via het Heemkanaal gaat het weer terug over het ecoduct waarna de finish op de atletiekbaan is.

Voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een 1 km loop die naast het parkeerterrein start en de finish is na 1,5 rondje op de baan.

De Klaverbladloop is een uitstekende testloop voor het meten van de conditie en is voor zowel leden als niet leden bedoeld. Deelname is op eigen risico.

Oosterduin Loop | 12 november 2017, Noordwijkerhout

De Noordwijkerhoutse Strandlopers organiseert op 12 november de Oosterduin Loop. Het startschot klinkt om 11 uur en je kunt kiezen uit 8 km of 10 EM. Het parcours is rondom het Oosterduinse Meer.

Oosterduinloop

De Ronde Venen Marathon | 19 november 2017, Abcoude

Een marathon die door alle kernen van  de gemeente Ronde Venen gaat? De broers Michael en Frans Woerden - geen onbekenden in het Zorg en Zekerheid Circuit - organiseren op 19 november de Ronde Venen Marathon. Er zijn totaal 1.000 inschrijfbewijzen beschikbaar. Dus schrijf je snel in!

30e LJ Sport - Ter Specke Loop | 26 november 2017, Lisse

 Het parcours bestaat uit een ronde van circa 4400 meter die één, twee of driemaal gelopen moet worden. Samen met de afstand van het keerpunt en de afstand naar de finish op de atletiekbaan, zijn de afstanden 5, 10 of 15 kilometer

BERICHTEN

30ste Ter Specke Loop op zondag 26 november Een jubileum editie dit jaar, deze wedstrijd is al weer enige jaren omgedoopt  in de L.J. Sport Ter Specke Loop en is de 2e wedstrijd van het Zorg en Zekerheid circuit 2017 – 2018.  In de luwte van het Keukenhofbos en een praktisch met bomen omgeven parkoers met in wintertooi  verkerende bollenvelden is deze loop uniek in de bollenstreek. Lees verder 18 november '17

Informatie over de Zilveren Turfloop op 5 november Langzaam, maar zeker komt de datum 5 november dichterbij. De eerste loop van het Zorg en Zekerheid Circuit is dan een feit. Wat moet je weten voor deze dag? Lees verder 19 oktober '17

Voorinschrijvingsnieuws van het Circuit Begin oktober startte de voorinschrijving voor het Zorg en Zekerheid Circuit. Je kunt nog tot en met 31 oktober inschrijven bij de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid, de winkel van Runnersworld in Leiden en de winkels van de Hardloopwinkel in Leiden en Noordwijkerhout. Lees verder 19 oktober '17

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.