AGENDA |

Het Uur van Uithoorn op 6 september 2018 | 06 september 2018, Uithoorn

AKU organiseert het Uur van Uithoorn 

Donderdagavond 6 september organiseert AKU het 3e loopevenement van het Auto Berkelaar Zomeravondcircuit 2018, het Uur van Uithoorn.

LRRC-loop | 09 september 2018, Leiden

Op 9 september organiseert de Leiden Roadrunnersclub de LRRC-loop. De loop gaat over een volledig vernieuwd parcours en is verkeersarm en groen.

Veel gestelde vragen m.b.t. de nieuwe Circuit puntentelling | 25 september 2018, Mijdrecht

De afgelopen weken zijn er een aantal vragen ontvangen die betrekking hebben op de nieuwe puntentelling.

Naast de tekst in het reglement hopen wij duidelijke antwoorden te geven op deze vragen.

Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude | 30 september 2018, Zoeterwoude

Hardlopen of wandelen het kan allemaal op zondag 30 september 2018

De laatste zondag van september staat weer in het teken van de 11de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude, waar de deelnemers kunnen gaan genieten van de prachtige omgeving via een verrassend parcours door het Groene Hart.

BERICHTEN

NSL Herfstwandeling Genieten van de herfstkleuren in het duin en bos? Kom naar de Herfstwandeling van de Noordwijkerhoutse Strandlopers! Heerlijk wandelen door de duinen, het strand en de bossen van Noordwijk en Noordwijkerhout. Lees verder 11 oktober '18

De Ronde Venen Marathon krijgt 2e editie Na de zeer succesvolle 1e editie van 2017 vindt op 18 november 2018 de 2e editie van Hafkamp Groenewegen De Ronde Venen Marathon plaats. De start en finish zijn wederom in het Abcoudse centrum en de marathon doet alle 8 kernen van De Ronde Venen aan. Lees verder 09 oktober '18

Veel gestelde vragen m.b.t. de nieuwe Circuit puntentelling De afgelopen weken zijn er een aantal vragen ontvangen die betrekking hebben op de nieuwe puntentelling. Naast de tekst in het reglement hopen wij duidelijke antwoorden te geven op deze vragen. Lees verder 25 september '18

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.