Inschrijving

Voorinschrijving

De organisatie heeft besloten om de voorinschrijving niet meer bij de verenigingen plaats te laten vinden en dit te beperken tot:

  • Voorinschrijving bij de onderstaande winkels;
  • On-line voorinschrijven.

De voorinschrijving voor het seizoen 2017/2018 is volgens het onderstaande schema.

 

PlaatsBedrijfDatum voorinschrijvingTijd
Leiden Runnersworld Leiden 1 t/m 31 oktober Openingstijden
Leiden Hardloopwinkel Leiden 1 t/m 31 oktober Openingstijden
Noordwijkerhout Hardloopwinkel

1 t/m 31 oktober

Openingstijden
Zorg en Zekerheid winkels 1 t/m 31 oktober Openingstijden

 

Online inschrijven

Schrijf u nu online in voor het 23e seizoen van het Zorg en Zekerheid Circuit. U ontvangt uw startnummers, chip en functionele hardloopshirt tijdens de eerste loop in Mijdrecht. Online inschrijven kan tot 31 oktober. Daarna kunt u zich nog inschrijven bij de eerste vier wedstrijden van het seizoen. U betaalt dan echter € 5,00 meer voor uw inschrijving, nl. € 40,00 (incl. € 5,00 borg voor de chip).

 

Registreren

Heeft u nog niet eerder meegedaan aan een loop van het Zorg en Zekerheid Circuit, dan kunt u zich online registreren. Wij nemen dan uw gegevens op in onze administratie en u krijgt van ons bericht als dat gebeurd is. U krijgt dan meteen uw eigen unieke loperidentificatie toegestuurd. Bij de inschrijving voor alle toekomstige lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit is het dan voldoende als u die loperidentificatie en de te lopen afstand op het inschrijfformulier vermeldt. Vergeet niet op het registratieformulier uw email-adres te vermelden!

 

Na-inschrijving

Op de dag van de loop 1 t/m 4 kunt u zich inschrijven voor deelname aan het Circuit bij de organiserende vereniging. Dit is nog steeds voordeliger dan individueel inschrijven voor de resterende lopen. Hiervoor kunt u terecht bij de inschrijftafel op de dag van de loop. Deelnemers met 5 losse deelnames worden wel opgenomen in het circuitklassement maar hebben geen recht op het functionele shirt. U kunt alle informatie over de lopen vinden in de Lopenkalender. Bij de inschrijving zijn inschrijfformulieren beschikbaar maar u kunt net als voorgaande jaren het Inschrijfformulier alvast invullen. LET OP: het inschrijfformulier wordt getoond in een nieuwe browser. U kunt het lege formulier afdrukken en met de hand invullen maar we raden u aan het formulier op uw PC in te vullen en dan af te drukken. Na het afdrukken kunt u de nieuwe browser weer sluiten.

U kunt zich ook per loop inschrijven. Bij een aantal lopen is dit vooraf mogelijk via online inschrijving. Kijk op www.inschrijven.nl en zoek de datum (lopenkalender) van de betreffende loop op. U kunt zich ook op de dag van de loop inschrijven voor de door u te lopen afstand.

Het is van belang dat u het inschrijfformulier zorgvuldig, volledig en leesbaar invult. Voor het toesturen van Nieuwsbrieven, circuitstanden en belangrijke mededelingen is het belangrijk dat het e-mail adres duidelijk vermeld wordt. Onvolledig ingevulde of moeilijk leesbare formulieren kunnen er de oorzaak van zijn dat u niet of foutief in de uitslagen wordt opgenomen en dat u geen emails van ons ontvangt. Vergeet niet het ingevulde formulier mee te nemen naar de loop!


Indien u geen geslacht aangeeft, wordt u automatisch ingedeeld bij de heren en indien uw geboortedatum niet (leesbaar) is vermeld, komt u in de seniorencategorie in de uitslagen te staan.

 

Inschrijfgeld

Als u dit seizoen aan meer dan vier van de acht lopen wilt meedoen, dan is het voordelig om gebruik te maken van de circuitinschrijving: in één keer betalen voor alle lopen. De voordelen van een circuitinschrijving op een rij:

  • De kosten per deelname zijn lager;
  • U krijgt van alle 8 lopen uw startnummer;
  • U ontvangt uw chip voor de duur van het hele circuit. Daarvoor betaalt u een borg van € 5,-;
  • U krijgt gratis een functioneel loopshirt;
  • Op de dag van de loop hoeft u zich niet te melden of in een rij te staan om uw chip of startnummer op te halen. U kunt zich rustig voorbereiden op de loop en naar de startlocatie gaan.

U kunt in dit seizoen weer vertrouwen op een goede organisatie, de mooie routes en de hoge kwaliteit van uitvoering, zodat u als deelnemer tevreden bent en... het mooi blijft in de streek.

 

                          Losse inschrijving                  Circuitinschrijving
AfstandPer loopVoorinschrijvingNa-inschrijving
Korte afstand (geel) € 7,- € 30,-*) € 35,-*)
Midden afstand (blauw) € 7,- € 30,-*) € 35,-*)
Lange afstand (rood) € 7,- € 30,-*) € 35,-*)

*) Dit is exclusief de borg van € 5,00 voor het gebruik van de chip. De borg ontvangt u terug wanneer u de chip inlevert aan het einde van het seizoen.

Graag met gepast geld betalen! Schrijft u alleen in voor de lokale loop, dan betaalt u geen borg voor de chip. De chip wordt direct na de finish weer ingenomen.

Met een circuitinschrijving kiest u voor een afstand (kleur) en u kunt gedurende het seizoen niet zomaar van afstand veranderen. Uiteraard blijft het mogelijk om op een andere afstand mee te doen. Meld u zich hiervoor bij de circuitlopers informatiebalie

U komt echter alleen in het eindklassement, als u op één en dezelfde afstand minimaal 5x finisht. Indien u tijdens de wedstrijd besluit een kortere afstand te lopen (bijv. door een blessure) dan wordt u niet in de uitslag opgenomen. Dit is om de uitslagverwerking en de competitie zuiver te houden.

Circuitinschrijvers betalen voor de chip een borg van € 5, - bovenop het inschrijfgeld. Deze borg ontvangt u terug bij het inleveren van de chip. De chip blijft gedurende het hele circuit in uw bezit. De chip levert u tijdens de voorlaatste loop in Roelofarendsveen of de laatste loop in Noordwijkerhout weer in. Ook kunt u de chip tot 30 juni inleveren bij Runnersworld Leiden, Burgsteeg 7 in Leiden.

Indien u de chip per post inlevert bij de penningmeester ontvangt u i.v.m. administratieve kosten € 4,- retour.

De uiterlijke inleverdatum voor het terugontvangen van de borg is 30 juni 2018. Na de laatste loop van het circuit werkt de chip niet meer en moet deze opnieuw geprogrammeerd worden.

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.