Prijzen

Prijzen Individueel

Ook dit jaar zijn er weer volop prijzen te winnen bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Bij alle lopen worden geldprijzen uitgereikt aan de beste lopers en loopsters op iedere afstand. Meer informatie daarover vindt u bij de betreffende lopen. Daarnaast zijn er prijzen voor de winnaars van het Circuitklassement op de verschillende afstanden. Hoe u een klassering in het Circuitklassement krijgt, leest u in het Circuitreglement

Circuitprijzenschema

Op iedere afstand zijn voor de beste drie lopers of loopsters van iedere categorie geldprijzen beschikbaar. Het geldbedrag is niet meer afhankelijk van de afstand en de categorie. Zie voor meer informatie over de categorieën het circuitreglement. Voor de drie beste overall lopers en loopsters op de midden en lange afstand zijn extra geldprijzen beschikbaar.

 

 Kort
(Per categorie)
Midden
(Per categorie)
Midden
(Overall)
Lang
(Per categorie)
Lang
(Overall)
1e prijs € 100,- € 100,- € 200,- € 100,- € 200,-
2e prijs €   75,- €   75,- € 150,- €   75,- € 150,-
3e prijs €   50,- €   50,- € 100,- €   50,- € 100,-

Prijzen Verenigingenkampioenschap

Voor het verenigingenklassement gelden de regels zoals beschreven in het Circuitreglement. De beste drie verenigingen ontvangen een geldprijs:

  • 1e prijs: € 250
  • 2e prijs: € 150
  • 3e prijs: € 100

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.