Prijzen

Prijzen

Ook dit jaar zijn er weer prijzen te winnen bij het Zorg en Zekerheid Circuit. Bij alle lopen worden geldprijzen uitgereikt aan de beste lopers en loopsters op iedere afstand. Meer informatie daarover vindt u bij de betreffende lopen.

Daarnaast zijn er prijzen voor de winnaars van het Circuitklassement in de categorieën op de verschillende afstanden. Hoe u een klassering in het Circuitklassement krijgt, leest u in het Circuitreglement

Circuitprijzenschema

Op iedere afstand is voor de deelnemer met het hoogst circuitpuntentotaal van iedere categorie een geldprijs beschikbaar. Het geldbedrag is niet meer afhankelijk van de afstand en de categorie. Iedere categoriewinnaar ontvangt € 75,- 

 

Kort
(Per categorie)

Midden
(Per categorie)

Lang
(Per categorie)

Prijs

€ 75,-

€ 75,-

€ 75,-

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.