Uitslagen

Op Het Circuit kun je je persoonlijke uitslag bijhouden van het Zorg en Zekerheid Circuit. Hiervoor dien je ingelogd te zijn. Bij 'Mijn Circuit' kun je bij 'Voortgang - toevoegen' je tijd terugvinden door de naam van de loop een je startnummer in te vullen.

Wil je graag de complete lijst met uitslagen inzien? Dat is mogelijk op www.zorgenzekerheidcircuit.nl.  Klik hier de loop en je afstand in en je krijgt het uitslagoverzicht te zien. Een complete lijst (.csv bestand) met uitslagen staat altijd onderaan de afstand vermeld. 

Heb je een vraag over je tijd of klopt de tijd volgens jou niet? Op www.zorgenzekerheidcircuit.nl vind je ook een link naar het correctieformulier

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.