Experts

Het Circuit heeft twee experts die graag je al je vragen over hardlopen en hardloop gerelateerde vragen beantwoorden. We stellen ze graag aan je voor.

Peter VeldhuijsenPeter Veldhuijsen

Peter Veldhuijsen is fanatiek hardloper en eigenaar van Runnersworld Leiden. Hij is ook actief als vrijwilliger en bestuurslid bij het Zorg en Zekerheid Circuit en sponsor van de Runnersworld Leiden Bosloop. Peter is ook trainer bij hardloopclinics van Start to Run. Hij heeft de tips onder het kopje 'Lekker Lopen' verzorgd en zal op deze site vragen over hardloopschema's, blessures, schoeisel en kleding beantwoorden. 

Marcel WierengaMarcel Wierenga

Ik ben Marcel Wierenga, 36 jaar oud en wil mij graag voorstellen als de hardloopexpert op deze site. Ik zal voor jullie leuke nieuwtjes melden en tips en advies geven op deze community. Ik zal antwoord geven op vragen op het forum en ook nieuwe onderwerpen starten op het forum. Ik heb een hardloopplatform Hardlooplinks.com, deze site gaat Het Circuit van informatie en kennis voorzien. Door deze samenwerking van het hardloopplatform Hardlooplinks.com met Het Circuit hopen wij jullie nog meer kennis en hardloopplezier te geven.

Mijn loop verleden:
Ik loop al 11 jaar zelf mee met het Zorg en Zekerheid Circuit.  Ik loop al sinds ik 6 jaar oud ben. Toen ik jong was deed ik korte afstanden en vanaf mijn 14e specialiseerde ik mij op de 800 en 1500 meter op de atletiekbaan. Rond mijn 18de tot en met mijn 26ste richtte ik mij op afstanden tussen de 5km en halve marathon.

Daarna vond ik mijn passie in het lopen van marathons en (Ultra) Trails. Afstanden van langer dan de marathon in de bossen, Ardennen of Alpen vind ik het mooist. Met als hoogtepunt in 2013 de TDS tijdens de Ultra Trail du Mont Blanc. Een tourtje van 119km rond de Mont Blanc met 7200 hoogte meters. Ik was daar ruim 30 uur mee bezig. Zie verder mijn hardloop C.V. Kortom ik heb ruime ervaring in alle disciplines van het hardlopen.

Mijn ervaring:
Naast het hardlopen run ik ook een hardloopspeciaalzaak in Leiden en beheer ik een hardloopplatform genaamd Hardlooplinks.com. De Hardloopwinkel aan de Sint Jorissteeg 8 in Leiden is een begrip in de regio. Wij adviseren alle klanten, geven tips en helpen ze soms verder op weg. Deze kennis ga ik met jullie delen hier op de site Hetcircuit.net.

Met het hardloopplatform Hardlooplinks.com verzamelen wij zoveel mogelijk sites die over hardlopen gaan. Deze sites plaatsen wij in een categorie zodat bezoekers van de site makkelijk sites kunnen vinden over een bepaald onderwerp. Categorieën zijn bijvoorbeeld: Hardloopapp's, trail, bloggers, blessures, training, etc. Via Facebook houden we onze community op de hoogte van nieuws, weetjes, tips en proberen wij hardlopers te inspireren.

Heb je een vraag over hardlopen? Plaats deze dan op het forum en ik zal je zo goed mogelijk antwoord geven. Schroom niet. Maar wil je liever een vraag persoonlijk stellen, mail dan naar hardlooplinks@online.nl

Een aantal wedstrijden die ik gelopen heb, zijn:

  • 3 x marathon van Rotterdam (beste tijd 2:59:04)
  • 3 x marathon van Amsterdam
  • 1x marathon van Hoorn en Meerssen
  • Ultra Trail du Mont Blanc, TDS 119km 7200 hoogte meters 31 uur 57.
  • 5x Olne Spa Olne 65km in de Ardennen
  • Ronde van Vlaanderen 50km
  • 2x 60km van Texel
  • 6 uurs loop Den Haag 63 km
  • Swiss Alpine Marathon 78 km 2300 hoogte meters
  • 2x Trail val d'heure 56 km 1800 hoogte meters 

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.