Experts

Het Circuit heeft twee experts die graag je al je vragen over hardlopen en hardloop gerelateerde vragen beantwoorden. We stellen ze graag aan je voor.

Peter VeldhuijsenPeter Veldhuijsen

Peter Veldhuijsen is fanatiek hardloper en eigenaar van Runnersworld Leiden. Hij is ook actief als vrijwilliger en bestuurslid bij het Zorg en Zekerheid Circuit en sponsor van de Runnersworld Leiden Bosloop. Peter is ook trainer bij hardloopclinics van Start to Run. Hij heeft de tips onder het kopje 'Lekker Lopen' verzorgd en zal op deze site vragen over hardloopschema's, blessures, schoeisel en kleding beantwoorden. 

Marcel WierengaMarcel Wierenga

Ik ben Marcel Wierenga en wil mij graag voorstellen als de hardloopexpert op deze site. Ik zal voor jullie leuke nieuwtjes melden en tips en advies geven op deze community. Ik zal antwoord geven op vragen op het forum en ook nieuwe onderwerpen starten op het forum. Ik heb een hardloopplatform Hardlooplinks.com, deze site gaat Het Circuit van informatie en kennis voorzien. Door deze samenwerking van het hardloopplatform Hardlooplinks.com met Het Circuit hopen wij jullie nog meer kennis en hardloopplezier te geven.Naast het hardlopen run ik ook een hardloopspeciaalzaak in Leiden, de Hardloopwinkel aan de Sint Jorissteeg 8 in Leiden is een begrip in de regio. Wij adviseren alle klanten, geven tips en helpen ze soms verder op weg. 

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.