Clinics en cursussen

Hardlopen is een sport die je gemakkelijk zelf kunt oppakken. Zo kun je bijvoorbeeld via de podcast ‘Rennen met Evy’ starten of een hardloopschema van internet halen. Ook op Het Circuit vind je een aantal schema’s. Vind je het moeilijk om zelf te starten of wil je diverse hardlooptechnieken leren? Dan is een hardloopcursus een aanrader. Hieronder tref je een overzicht aan:

Leiden

 

Naam

LRRC (Leiden Road Runners Club)

Sportcomplex “De Vliet”

Voorschoterweg 8

2324 NE Leiden.

Contact

ledenadministratie@lrrc.nl

www.lrrc.nl

Soorten training

Voor alle niveaus hardlooptraining, sportief wandelen en outdoor fit

Startdata

Geen vaste data, kan instromen in loopgroepen

 

Mijdrecht

 

Naam

AV De Veenlopers

 

Contact

www.veenlopers.nl / clinics en evenementen

 

Soorten training

Voor alle niveaus hardlooptraining.

Vanaf donderdag 31 augustus 2017 begint er bij de Veenlopers een nieuwe serie van 10 trainingen in voorbereiding op de 27e Zilveren Turfloop voor zowel de beginnende hardlopers en de gevorderde hardlopers.

Voor de beginnende (starter) hardlopers hebben de trainingen het karakter van een Start-to-Run waarbij van weinig ervaring in 10 weken  wordt toegewerkt naar 5 km hardlopen. De nadruk ligt hierbij op een verantwoorde opbouw, intensiteit  en gezelligheid. Iets ervaring met hardlopen of wandelen is gewenst.

De meer gevorderde hardlopers worden tijdens de trainingen van de Veenlopers op donderdagavond voorbereid op de 10 of de 16,1 km van de Zilveren Turfloop. Hierbij wordt er onder andere aandacht besteed aan het verbeteren van de looptechniek en -snelheid en specifieke wedstrijdvoorbereiding. Door deze clinic van 10 weken te volgen, word je voorbereid voor het einddoel de Zilveren Turfloop op 5 november - een geweldig evenement voor jong en oud

Startdata

Voor de starters en gevorderden: donderdagavond  31 augustus 19:30-20:45 uur, start locatie is Ontspanningweg 1 (Optisport /zwembad ) te Mijdrecht.

 

Noordwijkerhout

 

Naam

Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL)

Dorpsstraat 28 (postadres)

2211 GD Noordwijkerhout

 

Contact

Albert van Trigt

www.av-nsl.nl

Soorten training

Wandeltraining

Vijf keer in de week. Waarvan drie keer wordt gestart om 9 uur en twee keer om 13.30 uur. Je start bij de Duindamse Slag of bij Lunchroom Arthur in het centrum van Noordwijkerhout. Kijk voor mieer informatie op de website.

Startdata

Geen vaste data

 

Uithoorn

 

Naam

Atletiek Klub Uithoorn (AKU)

Sportpark Randhoorn

Randhoornweg 120

1422 NE  Uithoorn

Contact

Rene Noorbergen

Telefoon 06-55858584

rene.noorbergen@gmail.com

www.aku-uithoorn.nl

Soorten training

Voor alle niveaus hardlooptraining

Startdata

Geen vaste data

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.