NIEUWS

 16 maart 2018, Voorschoten

Informatie over de Voorschotenloop

Op 18 maart is het weer zover: De VoorschotenLoop gaat voor de 23e keer van start! We hopen u (weer) te mogen verwelkomen op ons Sportpark Adegeest. Voor niet-Circuitlopers is het nu ook mogelijk online in te schrijven via de website van Voorschoten ’97/Atletiek.

De GeZZinsloop start om 10.15 uur voor de kinderen 6 t/m 9 jaar. Om 10.35 uur mogen de 10-12 jarigen starten. De starter is dit jaar Gerwin Hordijk, vijfvoudig Kampioen van Voorschoten op de 10 km! Na afloop wacht alle jonge lopers een mooie medaille, een lekkere portie poffertjes, een bon voor een gratis training bij Voorschoten ’97/Atletiek en een zakje snoep. Daarnaast mogen de deelnemertjes op 18 maart of op 21 maart naar Sportfondsenbad “Het Wedde” voor maar € 2,00!

De 5 KM zal om 11.00 uur worden weggeschoten door mevrouw Toni Vermeulen. Zij is al jaren een hele trouwe vrijwilligster bij het ZZ Circuit en De VoorschotenLoop! Om 12.00 uur start zij zowel de 10 KM als de 16 KM (10 EM). Het parcours van de 10 EM voert ook dit jaar over het prachtig gerestaureerde terrein van Kasteel Duivenvoorde! Zoals ieder jaar wordt er gestreden om de titel “Kampioen van Voorschoten”. Iedere dame of heer, die zich hiervoor heeft opgegeven door een groene sticker op het startnummer te plakken en die woonachtig is in Voorschoten, kan op iedere afstand, deze titel verdienen. Hen wacht een leuke beloning!

 09 februari 2018, Leiden

Lornah Kiplagat bij de LRRC

Het is nog niet helemaal 100% zeker, maar Lornah Kiplagat komt waarschijnlijk naar de LRRC. Nee, helaas niet om mee te lopen met 5e loop in het Zorg en Zekerheid Circuit bij de Hardloopwinkel Roadrunners loop.

Lornah Kiplagat is een Nederlandse langeafstandsloopster van Keniaanse origine. Zij heeft verschillende wereldrecords in handen, verzamelde vier wereldtitels en één Europese titel.

Medio maart komt ze naar verwachting een clinic geven bij de LRRC. Houd de site en de LRRC-FB pagina in de gaten voor meer info.

 09 februari 2018

Schaatsen kijken en daarna lopen!

Aanstaande zondag 11 februari strijkt de karavaan van het Zorg en Zekerheid Circuit neer bij de Leiden Road Runners Club. De Hardloopwinkel Roadrunnersloop is alweer de 5e loop in het circuit en zijn de lopers te gast aan de Voorschoterweg 8din Leiden.

Vorig jaar werd de loop door hevige sneeuwval afgelast, maar dit jaar lijkt het droog te blijven maar wordt het wel fris. Kleed je daarom goed aan!

Voor de lopers die niet te veel van de Olympische Spelen willen missen staat in de kantine de TV hierop afgestemd. Je kunt voor en na de loop onder het genot van een warme kop soep hiervan meegenieten. Ook kun je na de loop gebruik maken van de masseur. De massageruimte is te bereiken via de kantine.

Parkeren: Nabij de Sligro in de Rooseveltstraat is een groot aantal parkeerplekken beschikbaar. De verkeersregelaars leiden u hier heen.

De organisatie van de LRRC is er klaar voor. Tot aanstaande zondag en veel loopplezier.

 08 februari 2018, Sportpark Adegeest - Voorschoten

De Voorschotenloop

De VoorschotenLoop gaat op 18 maart  voor de 23e keer van start! Wij willen u graag begroeten op ons Sportpark Adegeest.

Op de dag van de loop kun je van 09.30 – 11.30 uur inschrijven in de kantine van Voorschoten ’97. Vooraf online inschrijven is mogelijk via de website van Voorschoten ’97.  

De starttijden van de te lopen afstanden zijn:

·         10:15 uur: GeZZinsloop voor de kinderen 6 t/m 9 jaar

·         10:35 uur: GeZZinsloop voor de kinderen 10 – 12 jaar

·         11:00 uur: 5 km

·         12:00 uur: 10 km en 10 EM

Het parcours van de 10 EM voert ook dit jaar over het prachtige terrein van Kasteel Duivenvoorde! Zoals ieder jaar wordt er gestreden om de titel “Kampioen van Voorschoten”. Iedere dame of heer, die zich hiervoor heeft opgegeven door een groene sticker op het startnummer te plakken en die woonachtig is in Voorschoten, kan op iedere afstand, deze titel verdienen. Hen wacht een leuke verrassing!

 08 februari 2018, Sportpark De Vliet - Leiden

De Hardloopwinkel Road Runnersloop

De draaiboeken zijn doorgenomen, acties zijn uitgezet en wij staan klaar om het parcours in te richten om een vlot verloop van de loop op 11 februari zeker te stellen. Als je je nog niet hebt ingeschreven dit is nog mogelijk!

Op de dag van de loop kun je van 9.30 - 10.55 uur inschrijven in de hal van de LCKV achter het clubhuis van de LRRC op Sportpark De Vliet, Voorschotenweg 8D, 2324 NE, Leiden.

De starttijden van de te lopen afstanden zijn:

·         10:00 uur: GeZZinsloop van 1 km

·         11:00 uur: 15 km

·         11:10 uur: 10 km

·         11:20 uur: 5 km

Je volgt de wegen en paden in het grensgebied van Leiden en het Groene Hart. Hierbij wordt de natuur zoveel mogelijk opgezocht. Het parcours loopt door het park Cronensteyn en het polderlandschap naar Zoeterwoude en weer terug naar Leiden.

Tot zondag 11 februari!

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.