NIEUWS

 18 januari 2019, Uithoorn

Voorjaarsopruiming

De shirts worden aan de deelnemers van de komende circuitlopen beschikbaar gesteld voor een prijs van € 5, - /shirt. De shirts zijn te koop voorafgaand aan de start van de komende circuitlopen te beginnen bij de “35e Uithoorns Mooiste de Loop” op 27 jan. Naast de Zorg en Zekerheid Infobalie in de kantine van v.v. De Legmeervogels is een stand ingericht waar de shirts te koop zijn.

 10 januari 2019, Noordwijk

NSL trailt weer door Hollands Duin

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 20 januari 2019 weer een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk.

Op zondag 20 januari organiseert de NSL haar eerste sportieve evenement van het 2019. Een Trailrun in de duinen bij de Duindamseslag in Noordwijk met een parcours door het unieke en pure natuurgebied van Hollands Duin. De afgelopen jaren is dit een succesvolle loop gebleken.

De Trailrun is een wedstrijd voor hardlopers en kenmerkt zich door een gemarkeerde route, die door de lopers zelf gevonden dient te worden. Een soort van speurtocht op tempo waarvan geen kaart met parcours wordt vrijgegeven tevoren. Alle deelnemers starten tegelijkertijd. Er is een korte afstand (8 km) en een lange afstand (16 km). Beide afstanden bestaan uit een uniek parcours.

  • Er is een limiet op het aantal deelnemers. 
  • Voorinschrijving kan tot zaterdag 19 januari 18:00 via de website av-nsl.nl en kost €7,00. Dit geldt voor beide afstanden. Na-inschrijving (€10,00) en ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 in het Piet Florisdal.
  • Inbegrepen is een kop koffie/thee na afloop van de loop. 
  • Er wordt gebruik gemaakt van elektronisch tijdwaarneming.
  • Op de locatie zijn toiletten aanwezig en is er gelegenheid tot omkleden en je tas te laten staan. Er is geen bewaakte tassenberging!

Parkeren van fietsen kan in de directe omgeving van de inschrijflocatie. Dus kom lekker op de fiets als opwarmertje! Let op dat parkeren langs de kant van de weg en bij uitritten niet is toegestaan. Er wordt streng gecontroleerd!

Alle lopers krijgen bij de finish een appeltje voor de dorst van Groente- en Fruitspecialist Kees & Marja uit Noordwijk. Voor de drie snelste mannen en vrouwen ( korte en lange afstand) zijn er leuke prijzen!

Schrijf je in voor deze mooie Trailrun! Graag tot 20 januari!

De finishtijden zijn na afloop op www.av-nsl.nl te zien.
De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968 en viert dit jaar haar gouden jubileum. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

06 januari 2019, Leiden

Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloo

Na de racerunners wedstrijd volgt om 10.20 uur de G-run.  Ook dit is een hardloopwedstrijd gericht op de minder valide hardloper.

Het mooie voorprogramma wordt om 10.35 afgesloten met de GeZZinsloop voor de jongste hardlopertjes, eventueel vergezeld van ouders of grootouders. Deelname aan een van de bijzondere evenementen is gratis. 

 Vervolgens klinkt om 11 uur het startschot voor de Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit zijn de kosten voor deelname ook dit jaar weer zeer laag.

Deelnemen aan de loop kost 7 euro. Voor dit bedrag krijg je niet alleen een mooie exclusief ontworpen medaille bij de finish maar staan er masseurs voor je klaar.  De organisatie is net als in de vorige jaren weer tot in de puntjes geregeld.

De Runnersworld Leiden Nieuwjaarsloop is de vierde loop van het Zorg en Zekerheid circuit, een door de regionale lopers geroemd circuitwedstrijd.

Hardlopers kunnen op 6 januari kiezen voor een loopafstand van 5km, 10km of 15 km. Om 11 uur wordt gestart met de 10 en 15 km. Deze afstanden voert de loper o.a. door het poldergebied van de Veerpolder en door de Leidse Hout.

Tien minuten na de eerste start vertrekken de lopers van de 5km voor hun mooie ronde om en door de Leidse Hout.

Startnummers zijn af te halen tot 10 minuten voor de start van de betreffende afstand. Het inschrijfgeld is incl. de huur van de chip voor netto tijdregistratie.

Alle evenementen vinden plaats op de atletiekbaan. Voor iedereen een leuk evenement om te genieten van de sportbeleving van minder validen. Daarnaast kan jezelf het jaar goed beginnen met een sportieve start.

 

Meer informatie is te vinden op zorgenzekerheidcircuit.nl

 08 december 2018, Lisse

De L.J. Sport Ter Specke Loop – Voorbeschouwing

De Spartaan vrijwilligers hebben zich weer gemeld. Zij zetten zich in voor onze veiligheid en wijzen de deelnemers naar de parkeerplaatsen, de inschrijflocaties, kleedlokalen, de tasseninname, de startplek, een flesje water en delen bij de finish het traditionele bollenpakket uit. 

Volg voor het parkeren de aanwijzingen op van de parkeer begeleiders. 

Vanaf 9.15 uur is de inschrijving geopend in de sportruimte van De Spartaan. Circuitdeelnemers kunnen zich nog steeds inschrijven voor € 35,00 en € 5,00 borg voor de chip. Het inschrijfgeld voor de losse deelnemers is Є 7,00.

Bij De Spartaan en The Flags is er ruimte voor de dames om zich om te kleden en te douchen. Bij FC Lisse is er ruimte gereserveerd voor de heren.

Tassen zijn in bewaring te geven in de tent op de atletiekbaan vlak bij de finish. Let op de strook aan het startnummer. Bevestig deze strook aan je tas. 

Voor de jeugd van 4 t/m 9 jaar is om 10.20 uur de eerste start van de GeZZinsloop. Om 10.30 uur starten de kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. Zij lopen een parcours van 1200 meter, de start en finish zijn op de atletiekbaan. Alle deelnemers aan de GeZZinsloop krijgen een fraaie medaille uitgereikt bij de finish.

Voor de snelste 3 meisjes en jongens, in beide categorieën, is er een prachtige beker beschikbaar. Alle scholen in Lisse zijn via flyers en posters geïnformeerd dat komende zondag de kinderen kunnen deelnemen aan de GeZZinsloop. Ouders en /of verzorgers zijn van harte welkom om mee te lopen en zo hun kind(deren) aan te moedigen. 

Na de GeZZinsloop zijn er 3 starts op de Spekkelaan bij de ingang van het clubgebouw. De 5 km start om 11.00 uur, 11.10 uur de 10 km en om 11.20 uur de 15 km. De finish is op de atletiekbaan.

Het parcours is evenals andere jaren beschut en verkeersveilig. De omliggende bollenvelden liggen onder hun winterdek en wachten op het komende voorjaar. Kom terug in maart en april en geniet dan van de prachtige bollenvelden. 

Tot zondag

07 december 2018, Leiden

De Hardloopwinkel Road Runnersloop - Nabeschouwing

Als je naar het filmpje kijkt zie je wat er allemaal komt kijken om een evenement als deze loop goed te laten verlopen. De vele vrijwilligers vanuit de vereniging 'lopen hard' om hun taak uitstekend uit te voeren. Zij zijn onmisbaar. Mag wel even gezegd worden op de dag van de De Vrijwilliger.

Het filmpje is te zien via de link https://www.youtube.com/watch?v=Y5A0yn6nzjo&feature=youtu.be 

Wij zien jullie graag weer in Lisse op zondag 16 december.

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.