Loop hard voor Issoria

TK Challenge: steun jij hospice Issoria?

shirt TKChallengeHeb je al lopers gezien in knalrood shirt met de tekst TKChallenge? Zij zijn onderdeel van het grote TKChallenge team dat met het lopen van wedstrijden geld inzamelt voor het goede doel Hospice Issoria in Leiden. Het doel is om met elkaar € 142.195,00 op te halen. Een knipoog naar de marathonafstand.

Steun deze lopers door een donatie te storten op de site www.tkchallenge.nl. Wil je zelf een bijdrage leveren? Dat kan ook door je aan te melden als loper op www.tkchallenge.nl

Wat is de TK Challenge?
De TK Challenge is een community van hardlopers die deel neemt aan verschillende hardloop evenementen en andere business en netwerkevents en daarbij zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel.  Het doel is uiteindelijk € 142.195,00 op te halen.

Goed doel

Het goede doel is Hospice Issoria in Leiden. Een huis met liefde en aandacht voor de kwaliteit van het leven, voor mensen die weten dat zij binnenkort zullen sterven.

Hoe werkt het?
Je kunt een donatie storten op de site www.tkchallenge.nl, maar ook deelnemen aan de TKChallenge door het speciale Running Shirt aan te schaffen voor € 49,50. Naast dit unieke Running Shirt ontvang je 3 startbewijzen: voor de Singelloop Leiden, de Leiden Marathon en een loop naar keuze. Op de hardloopevents zelf word je verder vooraf en na de finish verzorgd in de Runners Lounge van de TKChallenge.

De hardloopevents
De events waar de TKChallenge wordt aangegaan zijn:

  • Runnersworld Nieuwjaarsloop op 3 januari 2016
  • Uithoorns Mooiste - de loop op 31 januari 2016
  • CPC Loop op 6 maart 2016
  • Singelloop op 15 april 2016
  • Leiden Marathon 22 mei 2016
  • Dam tot Damloop op 18 september 2016
  • Amsterdam Marathon op 16 oktober 2016

 

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.