De community

Waarom hetcircuit.net?

De lopen van het Zorg en Zekerheid Circuit worden elk jaar populairder. Inmiddels doen er per loop steevast zo'n 1.200 lopers mee. Zorg en Zekerheid wil graag iets extra's doen voor deze lopers, en biedt met deze communitysite een plek aan waar plezierlopers elkaar ook buiten de wedstrijden om kunnen treffen. Samen met de vrijwilligers en de leden van deze community willen we er samen voor zorgen dat dit een plek wordt met echte toegevoegde waarde. Denk aan: je wedstrijdtijden automatisch in je profiel, vragen stellen aan experts, trainingstips delen met andere leden. En natuurlijk is er ook ruimte voor looppraatjes: gewoon gezellig gebabbel met je hardloopmaatjes.

Wij zien je graag terug op Het Circuit!

Ariane, Victor, John, Martyn en Paul, communitymanagers van Het Circuit

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.