Over deze community

Samen lopen is leuker dan alleen! Dat is ook het leuke aan de wedstrijden van het Zorg en Zekerheid Circuit en andere lopen. Zorg en Zekerheid heeft deze community gebouwd, zodat je ook buiten de wedstrijden om contact kunt hebben met andere plezierlopers. 

Je ontberingen, lekkerste loopmomenten en je successen kun je nu op Het Circuit delen met je vrienden, familie en clubgenoten. Je kunt ook een loopmaatje in jouw buurt zoeken, waarmee je samen traint of een carpoolafspraak mee maakt voor een volgende wedstrijd. 

Verder hopen we dat dit een levendige site wordt waar je tips (bijvoorbeeld over voeding en schema's) gaat delen met anderen. In de komende tijd zullen we de community steeds verder uitbouwen, zodat het nog leuker wordt om te lopen!

Tot ziens op Het Circuit!

Ariane, Victor, communitymanagers van Het Circuit

WACHTWOORD AANPASSEN

Je kunt hier je wachtwoord opvragen. Vul je e-mailadres in en krijg een nieuw wachtwoord toegestuurd. Om veiligheidsredenen worden wachtwoorden versleuteld opgeslagen en kunnen we je oude wachtwoord niet toesturen.

Het ingevoerde e-mailadres is niet correct of niet bij ons bekend. Je zou het nogmaals kunnen proberen door het aante passen en nog een keer te versturen.